Afbeelding

Kom met KiKo Laarbeek naar Jamaica!

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Het zal je maar gebeuren: je verzint een slagzin voor een wasmiddelenmerk en je mag op vakantie naar Jamaica, waar de nieuwe commercial gefilmd wordt! Het overkomt de familie Stroop. Maar... een verwaande soapacteur met hordes fans, een gemene concurrent van een ander wasmiddelenmerk en een paar serieuze detectives zorgen ervoor dat het niet loopt zoals gepland! Dit zorgt voor de nodige spanning en ook hilarische momenten. KiKo neemt je mee naar het mooie eiland Jamaica in het Caribisch gebied. Kom je mee?

KiKo Laarbeek presenteert in het kader van 'Juni Watermaand' de nieuwe musical: 'Hi Bye!' Je waant je op het strand van Jamaica waar middels liedjes en toneelspel het avontuur van de winnende familie Stroop zich ontvouwt. Ben je nieuwsgierig wat er gaat gebeuren? Heb je ook interesse in zingen en toneelspelen in een leuke groep kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar? Kom dan kijken om de sfeer te proeven! Jong en oud kan komen kijken op zondag 10 juni om 11.00 uur of 13.30 uur in de Dreef in Aarle-Rixtel. Toegang is gratis.

KiKo Laarbeek is er voor kinderen vanaf groep 3. Elke week op dinsdag zijn de repetities waar de kinderen zangoefeningen krijgen en 2 keer per jaar een musical voorbereiden. Kinderen leren hoe het is om op een podium te staan en samen iets moois neer te zetten. Je hoeft dus geen zangtalent te zijn om lid te kunnen zijn van deze leuke club! Wil je een keer meedoen? Op dinsdag 19 juni ben je van harte welkom tijdens de open repetitie! Wegens meerdere oproepen gaan we bij voldoende animo volgend schooljaar zelfs een KiKo kleutergroep opstarten voor kinderen uit groepen 1 en 2! Heb je interesse in de open repetitie of wil je meer info over de kleutergroep? Neem dan contact op via bestuur@kikolaarbeek.nl of spreek ons even aan op zondag 10 juni na een voorstelling.