Inschrijfperiode Kindervakantieweek Lieshout bijna ten einde

Algemeen Jongeren

Lieshout - Via deze weg wil de organisatie Kindervakantieweek Lieshout iedereen erop attenderen dat het nog maar een paar dagen mogelijk is om je in te schrijven voor de kindervakantieweek in Lieshout. De digitale inschrijving sluit op 1 juni (om 23.59 uur). Daarna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Om teleurstellingen te voorkomen meld je nog snel aan nu het nog kan.

Digitaal inschrijven
Via www.kvwlieshout.nl vind je het digitaal inschrijfformulier. De inschrijving is pas definitief als zij de inschrijving en het inschrijfgeld ontvangen hebben. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00. Mocht je meegaan op de overnachting (groep 8 en brugklas) dan bedraagt het inschrijfgeld €13,50. Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL40RABO0328865516 ten name van Stichting Kindervakantieweek Lieshout (let op, dit is hun nieuwe rekeningnummer).

Vrijwilligers gevraagd
Kindervakantieweek Lieshout zoekt nog veel, heel veel vrijwilligers! Vanaf het 2e jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als leiding, of als begeleider tijdens spellen of tochten. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om 1 of meerdere dagen bezig te zijn met kinderen, schrijf je dan in. Je kan je ook nog na 1 juni opgeven als vrijwilliger. Vul je gegevens in op hun website, onder kopje aanmelden vrijwilliger. Heb je nog vragen, neem gerust contact met hen op via Coen Verbakel, tel. 06-19202829.

Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt. De organisatie hoopt dit jaar weer zo'n 300 kinderen in te mogen schrijven en om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig! Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie worden gevraagd om je even officieel aan te melden.

Ook bestaat bij Kindervakantieweek Lieshout de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail of bel dan gerust!