Afbeelding

ELI zoekt meisjes die willen voetballen

Sportnieuws Sport

Lieshout - In het nieuwe voetbalseizoen gaan ze bij ELI van start met een meisjesteam. Op dit moment zijn er in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar al twaalf meiden die wekelijks trainen. Dat is te veel voor één team en te weinig voor twee. Dit betekent dat ze hard op zoek zijn naar meiden om een extra team te kunnen maken!

Sportieve meiden
ELI is met name op zoek naar meiden die zijn geboren in 2007, 2008, 2009 of 2010 en die met vriendinnen willen voetballen of nieuwe vriendinnen willen maken. Je kunt altijd een keertje vrijblijvend langskomen en meetrainen. Natuurlijk zijn ook meiden van een andere leeftijd van harte welkom!

Spectaculaire groei
Wereldwijd voetballen er maar liefst 29 miljoen meisjes en vrouwen, waarvan 153.000 in Nederland. Meisjesvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland. Niet voor niets zijn de Oranje Leeuwinnen Europees kampioen geworden in 2017. Tijd dus voor meisjesteams bij ELI!

Bij ELI scoor je als meisje altijd!
Ben of ken jij een sportieve meid? Meldt je dan direct aan als lid via www.rkvveli.nl of stuur een mailtje naar ledenadministratie@rkvveli.nl voor meer informatie.