Afbeelding

Geslaagd ROPA-run seizoen Runningteam Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Runningteam Laarbeek is erin geslaagd om een flink bedrag bij elkaar te sprokkelen ten behoeve van de ROPA-run. Ook hebben zij een geweldig mooie ROPA-run beleefd. Als 67e gestart in Hamburg en uiteindelijk als 9e gefinisht in Rotterdam met een gemiddelde snelheid van 11.98 km/uur is een prachtige prestatie. Er is best wel hardgelopen, ondanks het warme weer.

Op de afsluitavond van het team, afgelopen vrijdag, kwam penningmeester H. Maas met het bericht dat de opbrengst tot nu toe ruim €23.000,00 was. Daar moeten nog wel de kosten af, maar dit bedrag is meer dan ooit en het ziet er naar uit dat ze een groot bedrag naar de St. Roparun kunnen overmaken. Ook werd bekend dat, mede door toedoen van het Runningteam, het Hospicecentrum te Bakel €5.000,00 ontvangt om een nieuwe uitgebreide tuinset voor de bewoners aan te schaffen.

Maar het Runningteam kan niets overdragen wanneer er niet in groten getale gesponsord of gedoneerd wordt. Zij willen dan ook alle sponsoren danken die hen op financieel en materieel gebied gesteund hebben. In de editie van vorige week hebben ze de financiële grote sponsoren genoemd. Nu is het de beurt aan de materiële sponsoren. Speciaal danken zij café-zaal van de Burgt voor hun aandeel in bandjesavond, Bakkerij van Brug, voor de broodjes tijdens de Roparun, groente – en fruitspecialist Frans van den Heuvel voor het fruit, Brouwers Slagerijen voor de maaltijden onderweg, tandarts Biemans voor de appels, Brouwers Supermarkt de Spar voor de mandarijnen en Laarbeek Actief voor het flesje water voor alle kinderen die mee gedaan hebben aan de Bootcamp. En verder alle mensen die een grote of kleine bijdrage hebben willen doen om de palliatieve zorg voor patiënten met kanker te steunen.

Namens het gehele team: heel erg bedankt voor jullie support. Hopelijk mogen ze weer op jullie ondersteuning rekenen in het nieuwe jaar. Want ook dan zijn ze weer vast van plan om aan de ROPA-run deel te nemen om zo geld te genereren voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.