Afbeelding

oMase bezoekt Natuurbegraafplaats Heeze

Algemeen Algemeen

Mariahout - Natuurbegraven betekent eeuwig begraven worden in de vrije natuur. Slechts een boomschijf met inscriptie, markeert het natuurgraf. En uiteindelijk gaat een natuurgraf volledig op in de natuur. Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze ligt in een bosrijke omgeving.

oMase brengt op donderdag 7 juni een bezoek aan Schoorsveld, maakt een rondwandeling over het terrein en krijgt informatie over het begraven op de Natuurbegraafplaats. Dames die zich hiervoor aangemeld hebben krijgen nog bericht.

Onderwijsrestaurant de Rooi Pannen
Op 22 mei heeft oMase een bezoek gebracht aan onderwijsrestaurant de Rooi Pannen in Eindhoven. Men genoot in restaurant Le Debút van een heerlijke 3-gangenlunch, bereidt en geserveerd door leerlingen van de school.

Beeldentuin Someren
De Beeldentuin in Someren is misschien wel de breedste en grootste aanbieder op het gebied van decoratie, voor binnen en buiten, in Nederland en België. Men vindt hier een collectie moderne en abstracte tuinbeelden uit diverse materialen. Bij leuke momenten in iemands leven wordt vaak een decoratie cadeau gedaan, een blijvende herinnering aan een leuk moment. oMase heeft op maandag 28 mei een bezoek gebracht aan dit bijzondere bedrijf.