Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ee9a3f
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
Fotoseries

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Gerrie Bunthof

Lieshout - Wethouder Joan Briels heeft zaterdag 2 juni namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, de Vrijwilligerspenning Laarbeek uitgereikt aan de heer Gerrie Bunthof in verband met zijn 25-jarig lidmaatschap van EHBO Lieshout – Mariahout.

Vanaf 11 juni 1993 maakt Gerrie zich als vrijwilliger verdienstelijk voor de EHBO Lieshout – Mariahout. Vanaf 1997 tot 9 april 2018 maakte hij bovendien deel uit van het bestuur. Ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuurslid werd Gerrie tijdens de jaarvergadering op 9 april jl. benoemd tot erelid van de vereniging.

In zijn functie als evenementencoördinator heeft hij gedurende 21 jaar veel evenementen in goede banen geleid. Hij zorgde ervoor dat er voldoende EHBO-ers beschikbaar waren, dat de EHBO-tassen goed gevuld waren, de caravan voorzien was van voldoende EHBO-materiaal en dat er een AED aanwezig was. Ook was hij zelf vaak als EHBO-er aanwezig bij evenementen. Als lid van de EHBO was hij nagenoeg altijd aanwezig bij de maandelijkse herhalingslessen. Verder was hij betrokken bij de organisatie van de Laarbeekoefening, die jaarlijks plaats vindt, maar bij toerbeurt wordt georganiseerd door de 3 verenigingen.

EHBO Lieshout – Mariahout bestond op 1 juni 80 jaar. Dit werd zaterdag 2 juni gevierd op het terrein van het St.Servatiusgilde aan de Beemdkant 30 in Lieshout. De EHBO-vereniging zette Gerrie tijdens deze gelegenheid in het zonnetje vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>