Afbeelding
Foto: Dave van Hout

Divers programma in Openluchttheater Mariahout

Algemeen Evenementen

Mariahout - Musical groep 8 - Bernadetteschool Mariahout. Wat werd men trots gemaakt aan het begin van dit jaar. Want met carnaval ontpopte zich 'The Amazing 8'. Een geweldige act liet groep 8 zien tijdens de mini-playbackshow. Wat een talenten heeft deze groep in huis! Dat smaakt naar meer, en dus zit iedereen alvast op het puntje van hun stoel om hun combinatie van toneel, zang en dans te mogen aanschouwen op maandag 25 juni.

Muziekfeest in de zomer - UITVERKOCHT
Het Openluchttheater is er ook trots op te mogen melden dat AVROTROS het Openluchttheater Mariahout heeft gekozen voor het maken van tv-opnames voor een nieuw tv-programma! Tijdens het Muziekfeest in de zomer op woensdag 27 juni treden er grote artiesten van Nederlandse bodem op. Jeroen van de Boom, Gerard Joling, Jannes, Samantha Steenwijk, Django Wagner en vele andere artiesten zorgen voor een heerlijke, muzikale zomeravond. Dit alles onder leiding van gastheer Jan Smit.

Harmonie St Caecilia
Maar ook dichter bij huis hebben zijn er grootse artiesten. Harmonie St Caecilia is niet meer weg te denken uit de gemeenschap Lieshout en Mariahout. De vereniging is bijna 140 jaar oud en bloeit als nooit tevoren. Op maandagavond 2 juli komen zij met een verrassend concert waaruit blijkt dat ze met heel veel plezier, humor en gezelligheid de muziek ten gehore brengen.

De Zomerton - Lachend de zomer in
Veel plezier, humor en gezelligheid komt eveneens terug tijdens De Zomerton op vrijdag 6 juli. Deze hilarische avond wordt gepresenteerd door de meest succesvolle tonproater aller tijden: Berry Knapen. Op een ludieke wijze brengt hij samen met o.a. Boy Jansen, Marlon Kicken en het duo Erpels uit ut Zakske het tonproaten tot een hoger niveau. Met deze top-artiesten weet men: lachen gegarandeerd.