Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Tweede Muziektuinconcert in kader van 'Juni Watermaand'

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De tweede concertmiddag van de Stichting MuziektuinPodium in de Muziektuin van Beek en Donk, op zondag 10 juni, staat weer in het teken van 'Juni Watermaand'.

Het concert wordt om 13.00 uur geopend door het Groot Orkest van de Muziekgroep Nooitgedacht uit Gemert. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek, waarbij de songs van onder meer Jan Smit, Frans Bauer en Guus Meeuwis natuurlijk niet ontbreken. Om 14.00 uur vervolgt blaasorkest Ons Hermenieke uit Eindhoven het programma met 'Gouwe Ouwe' van André Hazes, Bill Haley, Cliff Richards en vele anderen. Om 15.00 uur volgt een optreden van Mrs. Ippi, een band met drie zangeressen die begeleid worden door een combo in semi-akoestische setting. Zij brengen een mix van bekende en minder bekende nummers ten gehore. Om 16.00 uur start als afsluiting van het programma de Gitaarclub Pizzicato, een muziekgroep uit Veghel die moderne liederen zingt en zichzelf begeleidt op gitaar.

U bent allen weer van harte welkom om deze gratis optredens te komen bijwonen.

Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op www.muziektuinpodium.nl.