Afbeelding

Scouting Beek en Donk winnaar Eerste Plusscouts Volleybaltoernooi

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Het eerste Plusscouts Volleybaltoernooi van Scouting Regio Helmond vond afgelopen vrijdag 1 juni plaats. Plusscouts zijn leden binnen lokale scoutinggroepen die als vrijwilliger een actieve bijdrage aan de vereniging leveren. Als gevolg van succes, wordt het Plusscouts Volleybaltoernooi een jaarlijks terugkerend evenement.

Het was een prachtige avond voor een partijtje volleybal. De finale van het volleybaltoernooi werd gespeeld tussen Scouting Beek en Donk en Scouting Mierlo De laatste en beslissende set werd gewonnen door Scouting Beek en Donk met 25-15. Zij mochten zich winnaar noemen van het Plusscouts Volleybaltoernooi Regio Helmond 2018. Tussen de wedstrijden door is er genoten van een heerlijke barbecue en zijn de banden tussen de diverse scoutinggroepen aangehaald. Het was een geslaagde avond. Het Plusscouts Volleybaltoernooi Regio Helmond keert jaarlijks terug op de eerste vrijdag van juni. In 2019 vindt het toernooi plaats op vrijdagavond 7 juni.

Andere activiteiten die Scouting Regio Helmond organiseert zijn onder andere de BeverDoeDag voor Bevers en een Trapperskamp voor Scouts en Explorers. Scouting Regio Helmond is een organisatie die de scoutinggroepen in de regio aan elkaar verbindt en ondersteunt. Zo faciliteren zij ook trainingen voor leiding en voeren zij een project op het gebied van groepsontwikkeling. Meer weten? Neem een kijkje op www.scoutingregiohelmond.nl.