Afbeelding

ASV'33 JO17-1 schenkt prijs aan KWF Kankerbestrijding

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Het team van ASV JO-17 1 nam vrijdag 1 juni deel aan het A- en B-toernooi bij rksv Venhorst. ASV was ingedeeld bij vv Handel, rksv Venhorst en MVC. Met een 0-0 gelijkspel tegen MVC, een 2-0 overwinning op Handel en een 3-0 overwinning op Venhorst wist ASV'33 het B-toernooi glansrijk te winnen.

De eerste prijs was geen beker maar een geldprijs, te schenken aan een goed doel. De jongens van ASV JO-17 1 wilden het bedrag van €50,00 graag schenken aan het KWF Kankerbestrijding. Een mooi gebaar van de jongens en een heel persoonlijke keuze ook van de groep in verband met de persoonlijke gebeurtenissen in het team het afgelopen jaar. Ook een erg goed idee van rksv Venhorst om op deze manier prijzen aan deze leeftijdsgroep uit te delen. Een idee dat navolging verdient.

Met deze toernooiwinst sluit ASV JO-17 1 een prima jaar af. Na het bereiken van het winterkampioenschap in de 3e klasse, een plaats in de 1/8e finale van de beker en een mooi plek in de middenmoot van de 2e klasse kunnen ze genieten van de vakantie.