Bijeenkomst Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Maken je gedachten je sterker? Of maken ze je juist wel eens aan het twijfelen? Op dinsdag 12 juni proberen de gasten van Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek samen met Brigitte van Beek van Moed Training er achter te komen hoe de mens zich niet meer laat remmen, maar juist laten stimuleren door hun eigen gedachten.

Brigitte helpt onderneemsters en marktverkensters (allebei v/m) om zèlf de regie te nemen over hun rol in de markt.

Zie je wel eens beren op de weg? Of hoor je tot die groep, die daar alleen maar knuffelneigingen van krijgt? Als je je bewust bent van de kracht van je gedachten, ben je beter in staat je werkwereld naar jouw hand te zetten. Doordat je minder bezwaren ziet en meer kansen en mogelijkheden. Die jij zèlf kunt beïnvloeden!

Vaak durft men niet van baan te veranderen; die avontuurlijke reis te ondernemen; de partner te zeggen wat men echt denkt, enz. Omdat je hoofd vol zit met mitsen en maren, die je vertellen wat je vooral niet mag. Die je al op de rem doen trappen, nog vóórdat de weg echt onbegaanbaar blijkt.

Op 12 juni opent Brigitte je ogen en daarmee je mogelijkheden. Dus meld je aan via http://opencoffeegbl.nl/. Dan zie je elkaar de 12e, tussen 9.00 en 11.30 uur bij De Brabantse Kluis.

Open Coffees zijn wereldwijd een begrip in de zakenwereld. Deze gratis bijeenkomsten bieden mogelijkheden tot netwerken aan ondernemers en mensen die belangen hebben bij en in het bedrijfsleven.