Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Informatieavond over verkeersveiligheid Lieshout

Algemeen Verkeer

Lieshout - Dorpsraad Lieshout houdt een informatieavond voor alle inwoners van Lieshout over de verkeersveiligheid en onveilige situaties naar aanleiding van signalen van diverse inwoners.

Op deze avond wil de Dorpsraad zoveel mogelijk informatie verzamelen over onveilige punten waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Diverse leden van de dorpsraad zullen aanwezig zijn met ondersteuning van dorpsondersteuner Suzan de Koning om uw vragen te notuleren.

De informatieavond vindt plaats op maandag 25 juni in het Dorpshuis te Lieshout u bent vanaf 19.30 uur van harte welkom.

De verzamelde informatie,vragen en klachten biedt de Dorpsraad tijdens een afspraak op 30 augustus met wethouder Ria van de Zanden en een afgevaardigde van de gemeente aan en lichten ze toe om samen te kijken of er verbeterpunten zijn aan te brengen.

Voor vragen en opmerkingen neem contact op met de dorpsraad via: info@dorpsraad-lieshout.nl. Ook andere informatie en/of klachten neemt de dorpsraad serieus en zullen deze met de gemeente Laarbeek bespreken.