Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d53e73
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
FOTO'S Fotoseries

Winnaars Instagram fotowedstrijd bekend

Laarbeek – De Instagram fotowedstrijd  'Laarbeek schittert' heeft twee winnaars opgeleverd: Monica Driessen won de vakjuryprijs. Zij was helaas afwezig tijdens de uitreiking op 8 juni. Haar zus Esther Gijsbers Möller nam de honneurs waar en ontving uit handen van wethouder Monika Slaets  de prijs; twee VIP-kaarten voor WISH Outdoor. Marjan van Oorschot was de winnares van de publieksprijs; twee dagkaarten voor WISH Outdoor. De vakjury bestond uit: Marcel van de Kerkhof uit Beek en Donk, Bram van de Vossenberg uit Aarle-Rixtel, Michel Verhoeven uit Aarle-Rixtel en Leo van den Heuvel uit Lieshout.

De wedstrijd werd georganiseerd in het kader van de uitverkiezing van Laarbeek als 'Groenste gemeente van Europa'. De campagne 'Laarbeek schittert in het groen' is dan ook vooral gericht op het vertellen van mooie 'groenverhalen' die we ophalen bij al die betrokken Laarbekenaren. Dat doen we via een tweewekelijkse groencolumn in de MooiLaarbeek krant en via 'schittermomentjes' op onze social media. Mooie verhalen, maar we hadden ook de behoefte om Laarbeek in mooie beelden te vangen. En welk kanaal is dan geschikter én eigentijdser dan Instagram? Daarom hebben we dit voorjaar een Instagram fotowedstrijd uitgeschreven waarbij we mensen opgeroepen hebben om hun 'gouden moment in Laarbeek' in een foto weer te geven en die met ons via Instagram op @LaarbeekSchittert te delen. Dit heeft geleid tot 63 mooie foto's!

Wie kiest de winnaars?
Een vakjury maakte de keuze voor de hoofdwinnaar. De jury was unaniem in de toekenning van deze eerste prijs. De jury roemde deze foto omdat deze echt schittert en niet eindigt door het mysterieuze licht. Daarnaast straalt de foto rust uit, is de compositie goed en is het kanaal op de foto kenmerkend voor Laarbeek.

De vakjury koos daarnaast ook tien foto's uit voor de publieksprijs. Bij deze genomineerde foto's was het de foto van Marjan van Oorschot die de meeste likes ontving. Marjan kreeg maar liefst 148 likes op haar foto! Over haar foto zegt de vakjury dat de schaduw van de bomen mooi is vastgelegd en de jury vond de persoon op de achtergrond een mooi onderdeel van de foto.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>