Flamingo's verliest van ODIO

Mariahout - Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 3 juni tegen ODIO. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen en de laatste wedstrijd van trainer John Nooijen.

Het fluitsignaal klonk om 12.00 uur en de gehele eerste helft nam Flamingo's het voortouw. Ze waren gretig naar de bal, de aanvallen verliepen vlot, de passing was goed. Helaas werd er zeer weinig gescoord. ODIO strafte dit met hun weinige kansen, direct af. De ruststand was 3-3. Helaas voor de meiden uit Mariahout, omdat hun spel beter was dan hun tegenstander.

De energie in de tweede helft was na 10 minuten speeltijd een stuk minder en ODIO nam de leiding. Helaas bouwden zij uit naar een veilige situatie. De eindstand was 6-9 in het nadeel van Flamingo's.

Tijdens de wedstrijd is er afscheid genomen van Helen van Wanrooij, Anne van Gorp en Kim Janssen-Vervoort. Na de wedstrijd is ook, na 2 jaar coach te zijn geweest van Flamingo's, John Nooijen uitgezwaaid.