Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: fbb427
Foto:
Evenementen

Zomervakantie activiteiten voor Laarbeekse jeugd met 'Laarbeek Actief'

Laarbeek - In de zomervakantie heeft Laarbeek Actief van 9 tot en met 13 juli opnieuw een groot aantal activiteiten in petto. Heb jij jezelf al ingeschreven?

Activiteiten
Laarbeek Actief heeft voornamelijk basisschooljeugd activiteiten op touw gezet. Zo gaan ze o.a. in de bossen activiteiten doen, zeskamp spellen, waterhonkbal, mountainbiken en als afsluiter een groot 'luchtkussenspektakel' voor groep 1 t/m 8 van de basisschool.

In samenwerking met verschillende locaties en begeleiding hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je erbij bent en op tijd aanmeld. Aanmelden is mogelijk tot 29 juni, 18.00 uur via www.laarbeekactief.nl/vakantie

Houd de Facebookpagina 'Laarbeek Actief' en www.laarbeekactief.nl in de gaten voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Voor vragen en inschrijven kan je ook terecht bij Jaccy van den Enden, mail: jvdenden@vierbinden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>