Afbeelding

Harmonie De Goede Hoop houdt Serenadedag

Algemeen

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel houdt op zondag 24 juni haar jaarlijkse Serenadedag. Een dag waarbij speciale personen in het zonnetje gezet worden. De harmonie wil deze dag wederom uitbreiden met een ludieke actie; namelijk het beschikbaar stellen van haar muzikale klanken aan de inwoners van Aarle-Rixtel. Dit doen zij tijdens de traditionele rondgang door het dorp. Deze rondgang vindt plaats tussen 13.45 en 15.00 uur.

Wie het eerst komt het eerst maalt! Dus kent of bent u een speciaal iemand die een serenade verdient, dan is dit juiste gelegenheid. De vergoeding die zij hiervoor vragen is €50,00. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans of meer info dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de harmonie (06-51774142 of secretariaat@harmonie-dgh.nl).

Naast de traditionele rondgang staat deze dag in het teken van het uitreiken van de muziekdiploma's en het brengen van een serenade aan o.a. de 50, 60 en 70-jarige bruidsparen, zusters die een kloosterjubileum hebben en gedecoreerden uit Aarle-Rixtel.

De dag eindigt met het huldigen van 3 jubilarissen die alle drie 40 jaar lid zijn van Harmonie De Goede Hoop. De middag start om 13.00 uur in conferentiecentrum de Couwenbergh en wordt muzikaal opgeluisterd door Harmonie de Goede Hoop, La Banda, het Opstartorkest en enkele leerlingen.

Bruidsparen uit Aarle-Rixtel die nog geen uitnodiging ontvangen hebben kunnen, indien ze deze serenadedag willen bijwonen, contact opnemen met het secretariaat van de Harmonie, Marieke Bouwman 06-51774142 of secretariaat@harmonie-dgh.nl.