Op bezoek bij de boer
Op bezoek bij de boer

Geslaagde Laarbeekse roefeldag

Algemeen Jongeren

Laarbeek - In Laarbeek was het 9 juni druk door vele groepjes -voornamelijk fietsende- kinderen en hun begeleiders. Allemaal op zoek naar bedrijven en verenigingen die hun uiterste best hebben gedaan om er voor de kinderen een superleuke dag van te maken.

Zonder de medewerking van de sponsoren, roefelplaatsen, DTW, de gemeente, kinderen en niet te vergeten de begeleiders, hadden ze dit niet kunnen organiseren. Het weer was perfect voor de roefeldag en de reacties zijn zeer positief van zowel de kinderen als de bedrijven. Altijd fantastisch te zien hoeveel vrijwilligers zich inzetten voor de kinderen.

Op www.roefeldaglaarbeek.nl worden nog foto's geplaatst die je een indruk geven hoe het roefelen dit jaar is verlopen. Kijken dus, misschien sta je er wel bij!

Al met al een geweldig evenement waar iedereen tevreden op terug kan kijken. De organisatie houdt jullie op de hoogte via de plaatselijke krant en op hun website. In 2019 valt de Roefeldag met pinksteren, 8 juni. Beek en Donk, Lieshout en Mariahout gaan die dag roefelen, maar Aarle-Rixtel heeft besloten om het te verplaatsen naar 25 mei.

Het roefelcomité Laarbeek dankt nogmaals alle vrijwilligers, bedrijven en sponsoren voor het slagen van de 22ste Laarbeekse roefeldag! Ze kijken terug op een zeer geslaagde Roefeldag in Laarbeek.