Afbeelding

Vernielingen (vernieuwde) visvijver Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Vorige week heeft u in DeMooiLaarbeekKrant kunnen lezen hoe blij visvereniging Het Geduld is met het opknappen van de visvijver.

Heel veel leden en bezoekers vinden dat de vijver een van de mooiste plekjes van Laarbeek wordt en prezen de vereniging met al het gedane werk. Dankzij de vele honderden uren werk van een aantal vrijwilligers hebben ze de vijver op maandag 4 juni weer gedeeltelijk open kunnen stellen om te vissen.

Heel triest is het dan voor velen, en zeker de vrijwilligers, om na 3 dagen te moeten constateren dat het gerepareerde prikkeldraad op 2 plaatsen is doorgeknipt (en dat terwijl de toegangspoort gewoon open is!) en het bordje op de poort met veel moeite is vernield.

Daarom wil de vereniging graag proberen te achterhalen of iemand iets verdachts gezien heeft op 6 of 7 juni. Zij zouden graag in contact willen komen met de vandalen om beleefd te vragen waarom ze dit gedaan hebben.

Heeft iemand iets gezien, of denkt iemand iets gezien te hebben, meldt dit dan aub via de website: www.hetgeduld.nl. Alle berichten worden vertrouwelijk behandeld en uw anonimiteit wordt gewaarborgd. Iedere tip is welkom. Alvast bedankt namens HSV Het Geduld.