Laatste keeztoernooi seizoen Sparta'25

Algemeen

Beek en Donk – Het laatste keeztoernooi van dit seizoen bij Sparta'25 werd gehouden op woensdag 30 mei. Maar liefst 11 volle keezentafels en dat met het mooie zomerweer.

Vol trots kijkt de organisatie ook dit jaar terug op een geslaagd maandelijks keeztoernooi. Leuk zoveel enthousiaste keezliefhebbers die er elke keer weer leuke avonden van maken, ongeacht niveau. Want of je nu beginner of een meer ervaren keezer bent, voor het spel heb je gewoon goede kaarten en wat geluk nodig. En ja, een beetje spelinzicht is soms wel handig.

Ook dit keer was er naast de normale prijs voor de eerste drie van de ranglijst een loterij. En deze keer met als extra prijs vele mooie zomerbloeiers.

Dit keer streek het koppel Maikel van Diepen en Farly Zuidema met de eer. Hiervoor kregen zij elk een Plus waardebon van 20 euro. Ook nu was het weer een spannende strijd voor de overige plaatsen. De tweede prijs is uiteindelijk gewonnen door Bertie Spiering en Nellie Wierts. Zij mochten elk de Plus waardebon van 15 euro mee naar huis nemen. De derde plaats met voor beide een plusbon van 10 euro was voor Hans en Catri Martens. Proficiat allen.

Volgend seizoen gaan ze natuurlijk weer door. En ze hopen met even zoveel enthousiaste deelnemers van start te kunnen gaan. De eerste volgende keezenavond bij Sparta is op woensdag 26 september. Iedereen mag meedoen. Aanmelden kan via www.sparta25.nl (kijk bij agenda) of via sparta25keezen@gmail.com.

Sparta dankt iedereen die is komen keezen afgelopen jaar en ziet jullie graag komend seizoen weer terug.