Afbeelding

Muzikale Happening voor en door de jeugd

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De Stichting MuziektuinPodium verzorgt, op donderdagavond 21 juni, in de Muziektuin van Beek en Donk een aantal speciaal op de jeugd afgestemde optredens. De optredende artiesten komen allemaal uit de directe omgeving van Laarbeek en zijn tussen de zestien en vierentwintig jaar jong.

Het programma wordt om 19.30 uur afgetrapt door Outside Humanity, een Beek en Donkse band, bestaande uit Daniëlle van Gerwen (zang), Jeroen Goossens (drums), Renske Slegers (bas) en Willem Vissers (gitaar). Zij spelen vooral echte klassiekers van onder meer Steppenwolf, Queen en Bryan Adams. Vervolgens zal in willekeurige volgorde worden opgetreden door: Evy van Keijzerswaard, een jonge en toch al ervaren zangeres; Nina en Nina, een duo dat onder meer bekend is van hun optreden tijdens het O&U Carnavalsconcert van dit jaar; Noa van de Laar, een zangeres die vorig jaar heeft meegedaan met de Orion Music Awards en ten slotte Zoë Vermaes, een bekende zangeres die vorig jaar al een succesvol optreden heeft verzorgd tijdens een van de reguliere Muziektuinconcerten. Omstreeks 22.00 uur wordt het programma met een spetterende finale door de artiesten afgesloten.

Stichting MuziektuinPodium hoopt tijdens dit gratis evenement vooral heel veel jonge mensen te mogen begroeten, maar vanzelfsprekend zijn ook de wat ouderen van harte welkom. Voor een drankje en/of hapje kun je ook deze avond zoals gebruikelijk terecht bij het ParkPaviljoen.

Voor meer informatie over de stichting, de optredende artiesten en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op de website: www.muziektuinpodium.nl.