Afbeelding

Rommelmarkt bij Sparta'25

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Op de laatste zondag van juni, 24 juni, houdt Sparta'25 een rommelmarkt. En deze markt is meer dan een rommelmarkt. Een goed georganiseerde en gezellige rommelmarkt die nog elk jaar groeit. Naar verwachting meer dan 150 kramen en/of grondplaatsen.

Ook is er een gezellig horecagedeelte met muziek en een luchtkussen voor kinderen. Dit jaar komt zanger Ray Delando optreden op deze markt. Hij is er vanaf 11.30 uur. De markt is van 09.00 tot 15.00 uur. De entree is €2,00 waarbij kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben. Voor bezoekers is er een gratis kopje koffie.

Kraam of grondplaats huren
Het is nog mogelijk om een kraam of grondplek te huren. Dit kan tot 19 juni. Je hoeft de kramen niet zelf op te zetten, dat doen zij voor jou. Verkopen moet je wel zelf doen. Kijk op www.rommelmarktsparta25.nl voor meer informatie. Een kraam, die al in zijn geheel voor u is opgebouwd, kost €20,00. U hoeft alleen zelf uw spullen erin te plaatsen. Een grondplaats is er al voor €10,00. Uw auto kan bij uw kraam of grondplaats worden geparkeerd. Wilt u zich aanmelden voor een kraam of een grondplaats dan kunt u inschrijven via www.rommelmarktsparta25.nl/inschrijven.

Ophaaldag
Op zaterdag 23 juni houdt Sparta een grote inzameldag ten behoeve van de rommelmarkt 2018. Wilt u van uw spullen af en mogen zij die verkopen zodat de opbrengst ten goede komt aan deze mooie vereniging? Dan kunt u uw spullen bij hen kwijt. U kunt ze deze dag zelf brengen naar het sportpark. Bent u niet in staat om zelf te brengen? Geen probleem, geef een belletje en mensen van Sparta komen het graag bij u thuis ophalen. Wilt u dat de spullen eerder worden opgehaald? Bel dan gerust. Zij kijken wat ze voor u kunnen betekenen. U kunt bellen met Bas v.d. Vossenberg op 06-53828707 (na 16.00 uur) of met Danny Verlijsdonk 06-23461927.

Voor meer informatie, de huur van een kraam of grondplek, ophaaldag kijk op www.rommelmarktsparta25.nl. Namens Sparta'25 alvast dank.