Afbeelding

RCL Wandeltocht in Lieshout

Algemeen Evenementen

Lieshout - Runnersclub Lieshout houdt op zondag 24 juni de 10e editie van de RCL wandeltocht. Voor vele wandelaars staat deze tocht al op de agenda. Voor degene die de tocht nog niet kennen: een van de kenmerken van deze tocht is de fraaie en afwisselende route door bossen en over onverharde en verharde wegen in het uitgestrekte buitengebied rond Laarbeek.

De organisatie steekt elk jaar veel tijd in het uitzoeken van de mooiste paadjes en elke editie heeft steeds een nieuwe route, dit jaar ten oosten van Lieshout. Het grootste deel van de route is nagenoeg autovrij om heerlijk ongestoord te kunnen wandelen en te genieten van de natuur.

De tocht is zeer geschikt als training voor Kennedymars of Nijmeegse 4-daagse. Maar de gelegenheid wandelaar komt hier ook goed aan zijn trekken. Houdt je van wandelen in een groene omgeving dan is deze tocht iets voor jou! De routes variëren van 10 tot 40 km en zijn volledig uitgepijld. Bovendien ontvangt elke deelnemer een routebeschrijving. Start is bij de RCL accommodatie, aan de Provincialeweg in Lieshout, achter het tennispark en de manege. Zowel bij de start/finish locatie als onderweg is er ruimschoots gelegenheid koffie, een kop soep e.d. voor een kleine vergoeding.

Voor de 30 en 40 kilometer kunt u starten tussen 7.00 en 9.00 uur, voor de 15 en 20 kilometer tussen 8.00 en 11.00 uur en voor de 10 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur.

Inschrijfkosten voor de afstanden 10 t/m 40 km zijn €3,00 p.p. en kWbn leden krijgen €1,00 korting. Tot 12 jaar is het inschrijfgeld € 1,00.

Meer informatie is te vinden op www.runnersclublieshout.nl. Voor vragen bel 06-52735325 of mail naar wandel@runnersclublieshout.nl.