Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 0a8a68
Foto:
Evenementen

SplasH!: tweedaags spetterend waterevenement

Beek en Donk - De Teugelders van Ganzendonck houden ook dit jaar weer SplasH, dat één van de hoogtepunten is tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand. De grote knaller van dit waterevenement is de Botenparade, welke op zondag 24 juni wordt gehouden. Dit succesvolle evenement is dan ook niet meer weg te denken. Je kunt je nog aanmelden. Doe ook mee, en meld je aan. En niet alleen op het water, maar ook aan de oever is het dolle pret.

Zaterdagavond 23 juni wordt in de tent bij de Beekse brug om 20.00 uur de aftrap gedaan met een feestavond waarbij de rock ('n roll) band Third Half uit Gemert voor een spetterend optreden zorgt.

Op zondag 24 juni is vanaf 13.00 uur het SplasH terrein bij de Beekse Brug geopend waarbij ook de kinderen zich kunnen vermaken met leuke waterspellen. Ook zijn er de nodige versnaperingen en ijs te verkrijgen en is er een gezellige bar verzorgd door Herberg 't Huukske en Café Zaal de Tapperij. De populaire Beek en Donkse kapel STOUDT zorgt voor de muzikale omlijsting afgewisseld met de Daves Band uit België. Actief bezig zijn en gezellig bijbuurtend met elkaar de zondagmiddag doorbrengen met als succesknaller vanaf 15.00 uur de botenparade. Meld je hier nog snel voor aan via www.teugelders.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

HSV Het Geduld viert einde van het seizoen
18/10
Seniorenraad Laarbeek trekt aan de bel: "Meer aandacht en middelen voor groeiende groep kwetsbare ouderen"
18/10
Concertreis Beek en Donks Gemengd Koor naar Brugge
18/10
Dorpsraad Lieshout in gesprek met gemeente over verkeersveiligheid
18/10
Stortvloed aan reacties op voorgenomen maatregel: Grijze container mag in 2019 nog één keer per maand aan de weg
18/10
FOTO'S Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Mari van de Rijt
18/10
Bijzondere tentoonstelling Heemkundekring Lieshout
18/10
Kienen bij Kansplus
17/10
Spannende eindstrijd bij HSV 't Sluisje
17/10
Goede opbrengst Laarbeek voor Taxus Taxi
17/10
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten