Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 0a8a68
Foto:
Evenementen

SplasH!: tweedaags spetterend waterevenement

Beek en Donk - De Teugelders van Ganzendonck houden ook dit jaar weer SplasH, dat één van de hoogtepunten is tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand. De grote knaller van dit waterevenement is de Botenparade, welke op zondag 24 juni wordt gehouden. Dit succesvolle evenement is dan ook niet meer weg te denken. Je kunt je nog aanmelden. Doe ook mee, en meld je aan. En niet alleen op het water, maar ook aan de oever is het dolle pret.

Zaterdagavond 23 juni wordt in de tent bij de Beekse brug om 20.00 uur de aftrap gedaan met een feestavond waarbij de rock ('n roll) band Third Half uit Gemert voor een spetterend optreden zorgt.

Op zondag 24 juni is vanaf 13.00 uur het SplasH terrein bij de Beekse Brug geopend waarbij ook de kinderen zich kunnen vermaken met leuke waterspellen. Ook zijn er de nodige versnaperingen en ijs te verkrijgen en is er een gezellige bar verzorgd door Herberg 't Huukske en Café Zaal de Tapperij. De populaire Beek en Donkse kapel STOUDT zorgt voor de muzikale omlijsting afgewisseld met de Daves Band uit België. Actief bezig zijn en gezellig bijbuurtend met elkaar de zondagmiddag doorbrengen met als succesknaller vanaf 15.00 uur de botenparade. Meld je hier nog snel voor aan via www.teugelders.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Aangepaste mistijden in de Eustachiusparochie
20/8
Eigentijds spelen op Plein De Kuiperij geeft energie
19/8
Dorpsraad Beek en Donk houdt opnieuw een Lagerhuisdebat
18/8
3D-zebrapad Sparta'25 wordt snel hersteld
17/8
FOTO'S Kinderen genieten van Kindervakantieweek Lieshout
17/8
Nationale Orgeldag 2018 in Aarle-Rixtel
17/8
Reünie oud-buurtgenoten Bernadettebuurt Mariahout
16/8
Laarbekenaren verrast door opvallende uitingen in de centra
16/8
Buurtbewoner zorgt voor onrust na diverse incidenten
16/8
Brabantse kampioenschappen ponyruiters RV de Hoefslag
15/8
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten