Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 5f300e
Foto:
Evenementen

Derde editie zeepkistenrace Lieshout

Lieshout - De derde editie van de zeepkistenrace wordt zondag 24 juni in Lieshout gehouden. Dit evenement vindt plaats in de Dorpsstraat tussen het kruispunt met de Kuiperstraat en café/zaal de Koekoek.

Om 11.30 uur opent burgemeester Van der Meijden dit spektakel. Aansluitend rond 11.45 uur geeft Nederlands kampioen paaldansen, Dineke Minten (uit Lieshout) een demonstratie paaldansen.

Vanaf 12.30 uur zullen de deelnemers in hun eigen gemaakte zeepkist van de schans rijden. Zowel kinderen als volwassenen zullen van de schans gaan, waarna zij natuurlijk nog enkele obstakels voor de kiezen krijgen. Dit zorgt voor mooie, hilarische en spannende momenten want niet iedereen komt zonder brokken aan de finish. Dit jaar zijn er zelfs deelnemers uit Limburg van de partij. Alle deelnemers gaan twee keer van de schans. Omstreeks 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Een jury beoordeelt de originaliteit en reikt hiervoor een prijs uit. Verder zijn er prijzen te winnen voor snelheid en ook de pechvogel van het parcours krijgt een prijs. Voor verdere informatie kun je terecht op de site www.ok-moi.nl. Kun je niet wachten tot zondag, kom dan op zaterdag 23 juni naar de Pre-Party bij café-zaal de Koekoek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

HSV Het Geduld viert einde van het seizoen
18/10
Seniorenraad Laarbeek trekt aan de bel: "Meer aandacht en middelen voor groeiende groep kwetsbare ouderen"
18/10
Concertreis Beek en Donks Gemengd Koor naar Brugge
18/10
Dorpsraad Lieshout in gesprek met gemeente over verkeersveiligheid
18/10
Stortvloed aan reacties op voorgenomen maatregel: Grijze container mag in 2019 nog één keer per maand aan de weg
18/10
FOTO'S Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Mari van de Rijt
18/10
Bijzondere tentoonstelling Heemkundekring Lieshout
18/10
Kienen bij Kansplus
17/10
Spannende eindstrijd bij HSV 't Sluisje
17/10
Goede opbrengst Laarbeek voor Taxus Taxi
17/10
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten