Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8e31ae
Foto:
Evenementen

Rommelmarkt bij Sparta'25

Beek en Donk - Sparta'25 houdt zondag 24 juni voor de 4e keer haar jaarlijkse rommelmarkt. Ook dit jaar is de rommelmarkt weer de 'place to be' op zondag 24 juni. Ten opzichte van de voorgaande edities zijn ze dit jaar weer gegroeid. Op dit moment gaan ze al over de 160 standhouders Daarom hopen ze ook op hoge bezoekersaantallen want er is veel aanbod!

Kom jij een koopje scoren op de Rommelmarkt bij een van de vele kramen? Op de rommelmarkt staan veel Spartanen die hun zolder hebben opgeruimd. Zo kun je er voor weinig geld vaak mooie tweedehands spullen, waaronder speelgoed, vinden die in zeer goede staat zijn. Wees er wel snel bij, want er zijn veel kapers op de kust deze dag.

Tijdens de Rommelmarkt wordt er ook ruimschoots aan de inwendige mens gedacht. ze hebben een horecapunt met terras waar u heerlijk kunt genieten van een bakje koffie, een overheerlijke hamburger of Duitse worst van de barbecue, friet, snacks, snoep, frisdrank of een biertje.

Zanger Ray Delando zorgt met een optreden voor entertainment. Ray Delando zingt Nederlands- en Engelstalige nummers. Hij zingt van rock & roll, country, reggae, Jaren '80 muziek, feestnummers, smartlappen tot aan popmuziek.

Meer info?
Raadpleeg de website voor alle informatie over deze rommelmarkt. Ga naar www.rommelmarktsparta25.nl voor alle info en contactgegevens.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>