Dementievriendelijke dag in Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Een werkgroep van het project Dementievriendelijk Laarbeek houdt op vrijdag 21 september een groots opgezette dementievriendelijke dag in Laarbeek.

Deze dag vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in het Dorpshuis van Lieshout en de organisatie hoopt deze dag iedereen te ontmoeten die ook maar iets met dementie te maken heeft of er meer van wil weten. De dag is dus bedoeld voor iedereen en is gratis toegankelijk. Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om door een bril te kunnen zien en ervaren wat mensen met dementie ervaren. Verder is er een markt met stands over domotica, zorgboerderijen, zorg en alles wat met dementie te maken heeft. Verder zijn er een drietal lezingen: 14.00 uur Algemene info Dementie door dr. Tan van het Elkerliek Ziekenhuis; 15.00 uur Mentum Bewindvoering; 16.00 uur Mimakkers over omgang met en diepere zingeving voor mensen met dementie.

Begin september wordt het volledige programma gepubliceerd. De organisatie vertrouwt erop dat iedereen nu deze dag al in de agenda zet!