Afbeelding

Omroep Kontakt houdt open dag

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Omroep Kontakt houdt zaterdag 23 juni een open dag van 13.00 tot 19.00 uur. De nieuwe studio's zijn te zien en verder laat Omroep Kontakt graag zien wat er elke dag opnieuw gebeurt om u van het actuele nieuws te voorzien. De live radiostudio, de tv-studio en de regiekamer hebben een metamorfose ondergaan.

Een jaar lang vierde Omroep Kontakt haar 25-jarig bestaan. Vele activiteiten kwamen voorbij. Het bestuur had zich ten doel gesteld financiële middelen te vergaren om de live radiostudio te kunnen vernieuwen. Het bestaande apparatuur en het meubilair waren gedateerd. Diverse knopjes/lampjes van het mengpaneel werkten niet meer.

De aangeboden enveloppen met inhoud op de receptie van 16 december en de opbrengst van de veiling hielpen hen aardig op weg om de live radiostudio te vernieuwen. Op dit moment wordt door de vrijwilligers van Kontakt de laatste hand gelegd aan de vernieuwing.

Omroep Kontakt is na 25 jaar nog lang niet klaar. Bijna 100 vrijwillig(st)ers zetten zich dagelijks in om het actuele nieuws dagelijks via radio, tv, internet en social media bij u in de huiskamer te brengen. Ze spannen zich tot het uiterste in om dit op een goede manier voor elkaar te krijgen, al moeten ze toegeven dat de providers voor het signaal niet altijd even goed meewerken.

Tijdens de onlangs gehouden veiling zijn niet alle diensten verkocht, daarom bieden ze deze nogmaals aan tijdens de open dag. U kunt middels formulieren inschrijven voor tal van diensten/producten. Ze bieden nog diverse schilderijen, waardebonnen, e.d. aan. Wie weet kunt u goedkoop iets aanschaffen. De diverse diensten/producten zijn aangeboden door het bedrijfsleven maar ook door particulieren. De kavels kunt u ook vinden op www.kontaktfm.nl.

Ook hebben ze tijdens de Open Dag een kraam staan met diverse spullen, zoals: vinyl LP's, singeltjes en zelfs 78 toeren platen, die voor een leuke prijs kunnen worden aangeschaft. Een luchtkussen voor de kleintjes en een hapje en drankje (tegen een kleine vergoeding) maken de open dag compleet.

Omroep Kontakt is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk en daarom worden ook alle financiële middelen steeds weer geïnvesteerd in materiaal en aan de vaste bedrijfskosten.

Kortom: Kom op 23 juni naar de Studio van Omroep Kontakt en beleef het mee. De vrijwilligers staan klaar om u uitleg te geven over het maken van radio, tv, internet en social media. Tot zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur. U bent van harte welkom.