Winnaars buurtvoetbal 2018: Veghelsedijk/Rooijseweg

Buurtvoetbal Mariahout 2018 gewonnen door Veghelsedijk/Rooijseweg

Algemeen Algemeen

Mariahout - Op sportpark de Heibunders van voetbalvereniging Mariahout heeft van 6 tot en met 9 juni voor de 35ste keer het jaarlijks buurtvoetbaltoernooi plaatsgevonden. Tijdens dit toernooi strijden de verschillende buurtverenigingen om de felbegeerde titel buurtvoetbalkampioen van Mariahout.

Het was er weer veel aan gelegen om de kampioen van vorig jaar Heideriet/Bruukske te onttronen. De gemixte teams van mannen en vrouwen zorgden dagelijks voor een groot aantal toeschouwers, gezelligheid en onderlinge strijd. Ook werd er gedacht aan de kleinsten die in verschillende categorieën konden penaltyschieten, waarvoor ze zich konden plaatsen voor de grote finale op zaterdag. Met een prima voetbalweertje werden op zaterdag de kruisfinales en de finale gespeeld. Om de eerste plaats werd uiteindelijk gestreden door Veghelsedijk/Rooijseweg en Moerasvogels 1. Beide teams beschikten over goede spelers en waren echt aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk won de Veghelsedijk/Rooijseweg voor de 2e keer het buurtvoetbaltoernooi met 4-0 van de moerasvogels 1. De laatste keer dat de Veghelsedijk/Rooijseweg het buurtvoetbaltoernooi op zijn naam schreef dateerde alweer van 1989. Dus er was weer alle reden voor een feestje.

Uitslagen Buurtvoetbal
1. Veghelsedijk/Rooijseweg, 2. Moerasvogels 1, 3. Heideriet/Bruukske, 4. Bernadettebuurt, 5. Kom/Oranjebuurt, 6. Moerasvogels 2, 7. D'n Hoge Suute, 8. Kempkens.

Winnaar sportiviteitsprijs: D'n Hoge Suute

De organisatie kijkt terug op een fantastisch toernooi, met veel voetbalplezier, gezelligheid en bovenal sportiviteit en wil iedereen bedanken die dit toernooi weer tot een geslaagd evenement heeft gemaakt.