Op woensdag 13 juni was de vrijwilligersmiddag van KBO Lieshout. Dit jaar waren ze te gast bij IVN Laarbeek. Daar werden ze rondgeleid door de prachtige natuurtuin met onder meer het  ‘blote voetenpad’
Op woensdag 13 juni was de vrijwilligersmiddag van KBO Lieshout. Dit jaar waren ze te gast bij IVN Laarbeek. Daar werden ze rondgeleid door de prachtige natuurtuin met onder meer het ‘blote voetenpad’

KBO Lieshout op de fiets

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout houdt dinsdag 3 juli haar traditionele jaarlijkse grote fietsdag. Voor deze dag is elk jaar overweldigende belangstelling. De activiteitengroep fietstochten heeft ook dit jaar weer bijzonder fraaie tochten uitgezet.

U kunt kiezen uit twee routes. Voor de echt sportieve fietsers onder hen is er een lange tocht van zo'n 50 km, maar er is ook een wat kortere tocht van circa 30 km. Het zal u ook dit jaar weer aan niets ontbreken. Nieuw dit jaar is dat ze verzamelen en vertrekken bij de Scouting Lieshout-Mariahout, Herendijk 7 te Lieshout. Ingang via Elsduijn bij de KBO banier. Voor de fietstocht van 50 km wordt u om 10.00 uur verwacht en voor de middagtocht van 30 km verwachten ze u daar om 13.00 uur. Voor een goede lunch en versnaperingen onderweg wordt gezorgd. Bij terugkomst na de tocht kunt u onder het genot van een glas uw belevenissen van de dag uitwisselen en daarna is er weer de bekende Chinese verrassing. U kunt zich vanaf nu inschrijven bij de Inloop in het Dorpshuis of met een briefje in de KBO-Ideeënbus bij de ingang van het Dorpshuis. De kosten zijn €12,50 voor de 50 km tocht, en €10,00 voor de 30 km tocht. Graag meteen voldoen bij inschrijving.

Inloop
Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur inloop in het Dorpshuis van Lieshout. Loop ook eens binnen en maak kennis met een actieve en dynamische seniorenvereniging.