Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0d5400
Foto:
Evenementen

Zomerconcert door harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop sluit op dinsdag 3 juli het seizoen muzikaal af met een concert dat bestaat uit lichte en populaire muziek. Dit concert wordt gehouden nabij het terras van café Bij van Dijk en begint om 19.00 uur. Tijdens het concert is de Dorpsstraat vanaf de Heindertweg tot de Kerkstraat afgesloten, zodat u rustig en ontspannen kunt genieten van de verschillende orkesten van De Goede Hoop.

Het concert wordt geopend door een kort optreden van het nieuwe 'Opstaporkest', waarna La Banda het concert voortzet. Daarna presenteert de slagwerkgroep zich.

Vervolgens verzorgt OJO een optreden met een speciaal tintje, het is het laatste optreden voor OJO in de huidige samenstelling. Tevens is dit voor Louis van de Weijer het afscheid als dirigent van dit orkest. In het nieuwe seizoen worden de orkesten OJO en La Banda samengevoegd tot één orkest en staan dan onder leiding van de nieuwe dirigent Peter Spierings. De muzikale avond wordt afgesloten door het harmonieorkest. Natuurlijk hopen ze dat de weergoden gunstig gestemd zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt het concert gehouden in zaal Bij van Dijk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>