Afbeelding

Stempelkaartactie Ondernemersvereniging Heuvelplein groot succes

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Ook deze keer maakten veel inwoners gebruik van de stempelkaarten en lieten deze volstempelen bij de deelnemende lokale ondernemers op en rond het Heuvelplein. Voor 'Vaderdag 2018' werden 10 heerlijke BBQ pakketten van Superslagerij Brouwers en als hoofdprijs een prachtig echt lederen BBQ schort van Annies Tasjes samen met een mooi barbecuepakket van Superslagerij Brouwers verloot onder de deelnemers.

Stempelactie
Ondernemersvereniging Heuvelplein houdt 4 keer per jaar een dergelijke stempelactie (Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst). Inwoners kunnen bij de aangesloten ondernemers een stempelkaart ontvangen. Volle stempelkaarten kunnen vervolgens weer bij een van de ondernemers ingeleverd worden. Per keer worden er prachtige prijzen verloot onder de deelnemers.

Wilt u als bedrijf voortaan ook deelnemen aan deze mooie acties van ondernemersvereniging Heuvelplein? Wordt ook lid en neem hiervoor contact op met het secretariaat Mieke van den Bergh via e-mail: info@ondernemersverenigingheuvelplein.nl.

De winnaars
De prijsuitreiking van de tweede stempelactie vond zaterdag 16 juni bij Annies Tasjes plaats. De gelukkige winnaars namen hun prijs met veel plezier en dank in ontvangst.

Bij de volgende stempelkaartactie worden er weer andere lokale, mooie prijzen verloot. Wilt u hier ook kans op maken? Neem dan deel aan de stempelactie op en rond het Heuvelplein, en wie weet bent u dan een van de gelukkige winnaars!

Volg deze acties en meer nieuws van ondernemingsvereniging Heuvelplein via de nieuwe Facebookpagina: Heuvelplein Beek en Donk Laarbeek.

De volgende actie staat gepland voor Sinterklaas. De stempelkaarten hiervoor zijn vanaf 17 november verkrijgbaar in de winkels. Wie nog een stempelkaart heeft liggen van de acties, kan deze gewoon blijven gebruiken. Dus ook u maakt volgende keer weer kans!