Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a7b122
Foto:
Kunst en Cultuur

'Welcome to the playground' Overzichtstentoonstelling Maureen Jonker in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - De opening van de verrassende expositie van eindexamenkandidaat Maureen Jonker (Aarle-Rixtel) in 't Oude Raadhuis was afgelopen zaterdagmiddag. Met verve gaf zij uitleg over haar film (eindexamen werk HKU 2017), en de te verplaatsen objecten zoals ze in de bovenruimte te zien en te bewegen zijn.

Haar intentie is: Uitnodigen om deel te nemen, en de interactie met mensen! Maar... al bij het experiment bleek dat de realiteit anders is dan vooruit bedacht kon worden. Wat ziet u in de film op de benedenverdieping gebeuren? Ga met Maureen of de gastvrouwen in gesprek en kom meer te weten. En... beleef het zelf. U kunt deelnemen of deze expositie bezoeken tot en met 15 juli op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

'Welcome to the playground' is een expositie waarin de bezoeker wordt uitgenodigd om te experimenteren en door de ruimte te bewegen met ruimtelijke vormen. Stap in een levensgrote balk en beweeg door de ruimte als een pion van een bordspel. Of verplaats de gekleurde, organische vormen door de ruimte, zodat er een nieuwe opstelling ontstaat. Dit resulteert tot een multidisciplinaire tentoonstelling waarbinnen het menselijk lichaam, geometrische en organische vormen samensmelten binnen de muren van 't Oude Raadhuis.

Maureen Jonker is in 2017 afgestudeerd als autonoom kunstenaar aan de HKU. (Hogeschool voor de kunsten, Utrecht.) Welcome to the playground is een overzichtstentoonstelling van haar onderzoek, één jaar na de academie.

Kijk voor informatie ook op www.maureenjonker.nl en www.oudraadhuis.nl of check de Facebookpagina. Wilt u ook verrast worden, of deelnemen aan dit experiment... kom dan ook!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>