Afbeelding

1700 bezoekers voor 4e editie rommelmarkt Sparta'25

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Voor het 4e jaar op rij vond afgelopen zondag de rommelmarkt bij Sparta'25 plaats. Ruim 170 kramen en/of grondplaatsen stonden verdeeld over twee velden van het sportpark. Daarbij een muziekpodium voor dj en zanger. Het horecaplein dat de hele dag goed gevuld was en een luchtkussen voor de kinderen. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

Ruim voordat de markt open ging stonden al meer dan honderdvijftig bezoekers voor de poort te wachten. Niet eerder dan 9.00 uur gingen de poorten open. Er werden zelf sprintjes getrokken om als eerste bij de kramen te zijn.

Alle bezoekers kregen een kopje koffie aangeboden van de club. Met 1700 bezoekers was het koffiezetten bijna de zwaarste klus van de dag. De kraamhouders werden ook weer goed verzorgt. Koffie, een glaasje fris en een appelflap kregen zij gedurende de dag aangeboden van de organisatie.

Dat de markt goed georganiseerd was, gezellig was en er een goede service werd geboden blijkt uit de vele positieve reactie van bezoekers en standhouders. Ook de tips voor verbeterpunten zijn ter harte genomen zodat volgend jaar de 5e markt, het eerste lustrum, nog beter kan worden.

Sparta'25 dankt alle standhouders en bezoekers voor het slagen van de markt. Maar zonder alle vrijwilligers die aan de markt hebben meegeholpen was het onmogelijk geweest om deze zo georganiseerd te krijgen. Daarom bijzonder dank aan de vrijwilligers. Volgend jaar is de markt op 30 juni 2019. Op www.rommelmarktsparta25.nl wordt op korte termijn weer de nodige informatie geplaatst voor de volgende markt. Houd deze site in de gaten. Tot volgend jaar op het eerste lustrum van deze markt.