Afbeelding

Geslaagde kermis in Mariahout

Algemeen Algemeen

Mariahout - De Zorg om het Dorp werkgroep, die namens de buurtverenigingen, de kermis ondersteunt, kan terugkijken op een gezellige kermis. Dankzij de goede samenwerking met de kermisexploitanten en Agnes Franssen van de gemeente, werden er diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Agnes Franssen heeft er persoonlijk voor gezorgd dat er opnieuw een botsauto's exploitant aanwezig was, waarvoor hartelijk dank.

Naast de opening op zaterdagmiddag waar ook wethouder Meulensteen bij aanwezig was, werd er elke avond iets georganiseerd voor de jeugd in bepaalde leeftijdsgroepen. De zondag was bestemd voor de familie. Deze extra activiteiten verhoogden de opkomst van de kinderen en hun (groot)ouders en maakten de kermis daardoor extra levendig.

ZOD-ledenactiebonnen
Er werd tijdens de kermis goed gebruik gemaakt van de ZOD-ledenactiebonnen die door de penningmeester van ZOD werden uitgegeven en omgewisseld voor kermisbonnen. Wilt u volgend jaar ook gebruik maken van deze ledenactiebonnen van €7,50 wordt dan lid van ver. Zorg om het Dorp (€10,00 per jaar). Het bestuur van deze vereniging streeft ernaar, samen met haar ruim 40 werkgroepen, om de leefbaarheid in Mariahout te optimaliseren. Samen met haar leden wil het de kleinste kern van Laarbeek levensloopbestendig maken en houden. Er zijn al veel huishoudens lid. Alleen de jonge gezinnen ontbreken nog een enigszins, terwijl jaarlijks de kermis, Sinterklaas en Koningsdag door deze vereniging georganiseerd worden. Inschrijvingsformulieren kunt u downloaden via www.zorgomhetdorp.nl.