Logo mooilaarbeek.nl
Wim Daniëls   | Fotonummer: edcf43
Wim Daniëls (Foto: Heidi Wils)
Algemeen

Schrijven met Wim Daniëls

Lieshout - De schrijfgroep van de KBO Lieshout organiseert een workshop schrijven die gegeven wordt door de bekende schrijver Wim Daniëls. De workshop zal plaats vinden op 4 en 18 oktober 2018.

Aan deze bijeenkomst nemen leden deel van de KBO schrijfgroep Lieshout en de KBO schrijfgroep Nuenen. Beide bijeenkomsten vinden na de middag plaats.

KBO-leden die geen lid zijn van een van de schrijfgroepen kunnen ook deelnemen. Voor hen is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelnemers dienen vooraf een stukje te schrijven van een A-4 formaat. Tijdens de eerste bijeenkomst worden deze stukken beoordeeld en worden er schrijfadviezen gegeven door Wim Daniëls. Daarna volgt een nieuwe opdracht die tijdens de tweede bijeenkomst behandeld wordt.

Het schrijfniveau van de deelnemers is niet belangrijk. Interesse voor 'schrijven' is al voldoende.

Wilt u graag deelnemen? Stuur dan voor 1 augustus een e-mail met uw naam, telefoonnummer, woonplaats en e-mailadres naar: vdzanden@wxs.nl. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. De prijs voor deze twee unieke middagen bedraagt €75,00.

Realiseer u: 'Wie schrijft die blijft'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>