Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor locatie Mariëngaarde van de Zorgboog in Aarle-Rixtel is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar diverse vrijwilligers voor de Molendreef. Als vrijwilliger op de Molendreef (afdeling voor jonge mensen met dementie) maak je deel uit van een gemotiveerd team, die ervoor zorgen dat de bewoners zich thuis voelen.

Jij als vrijwilliger biedt dat stukje extra meerwaarde aan de dagelijkse beleving van de bewoners, je bent onderdeel van een gezellige en gemoedelijke huiselijke sfeer en onderdeel van het hele team.

Ze zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen in de maaltijden, zowel voor ontbijt, de lunch als de warme maaltijd. Kookvrijwilligers, het voorbereiden en het koken van een warme maaltijd. Ondersteuning bij diverse activiteiten zoals voorlezen, braintrainer, spelletjes, fruit schoonmaken en uitdelen, koffierondjes. Wandelmaatjes, dit betreft een 1 op 1 activiteit voor bewoners die er graag op uit trekken. Voor deze activiteit is het gewenst dat de vrijwilliger stevig in zijn schoenen staat.

Van de vrijwilligers vragen ze affiniteit met de doelgroep en om kunnen gaan met dementie. Daarnaast dien je inlevingsvermogen te hebben, communicatief en sociaal vaardig te zijn, stimulerend en overtuigend overkomen, eigen grenzen kunnen bewaken en assertief te zijn. Het neerzetten van een huislijke sfeer is van groot belang. Werktijden en werkdagen zijn in onderling overleg bespreekbaar.

Schoonmaak Michaëlkerk
Tevens zijn ze op zoek naar mensen die om de zes weken samen met andere vrijwilligers de Michaëlkerk willen schoonmaken. Je werkt op dinsdagmorgen van 08.30 tot 11.00 uur volgens een rooster.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.