Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9141f9
Foto:
Evenementen

Tribute To The Cats Band opnieuw in Openluchttheater Mariahout

Mariahout – Bijna een jaar geleden trad de Tribute To The Cats Band op in een uitverkocht openluchttheater. Een memorabel optreden, want kort daarvoor was hun frontman en boegbeeld Piet Schilder overleden. Samen met de fans maakte de band er een gedenkwaardige avond van. Op 22 juli komt de band terug om samen te genieten van de onvergetelijke muziek van 'The Cats'.

Een avond vol jeugdsentiment
Uit volle borst werd er vorig jaar meegezongen met de muziek van 'The Cats'. The Tribute To The Cats Band raakt bij haar publiek de juiste snaar in het vertolken van muziek van 'The Cats'. De band die van 1964 tot 1985 de meest succesvolle popgroep was van Nederland wordt door The Tribute To The Cats Band voortreffelijk vertolkt. De muzikanten van de tributeband zijn waardige uitvoerenden van de palingsound. Fans uit alle windstreken weten dit ook en volgen de groep met overgave. Nog geen jaar geleden overleed frontman Piet Schilder en heeft de band de draad op kunnen pakken. Op 22 juli zullen de bekende klanken van 'The Cats' in Openluchttheater Mariahout klinken. Iets waar de fans enorm van genieten.

Vele topnummers komen aan bod
Het repertoire van 'The Cats' is divers. De vijf nummers die ooit op nummer 1 stonden, zullen zeker vertolkt worden. Verder kan de tributeband putten uit een groot repertoire waar alle muzikanten tot hun recht komen. Tribute To The Cats is al zestien jaar in staat om de sfeer van weleer neer te zetten. Op het podium van Openluchttheater Mariahout stond de band vorig jaar tot diep in de avond te spelen. Ook 22 juli zal een avond worden waarin het publiek volop aan haar trekken komt. Band en fans zullen stilletjes, of in de muziek, Piet Schilder herinneren. Hij heeft zijn stokje doorgegeven. Waarschijnlijk zullen net als vorig jaar veel nummers uit volle borst meegezongen worden. De muziek van 'The Cats' is nog steeds springlevend.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>