Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 87cd25
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Vrijkaarten kindervoorstellingen Openluchttheater Mariahout voor Stichting Leergeld

Mariahout – Er staan weer prachtige kindervoorstellingen gepland in het openluchttheater in Mariahout. Speciaal voor Laarbeekse kinderen tot en met 12 jaar, die gebruik maken van Stichting Leergeld, zijn er vrijkaarten beschikbaar gesteld door het Openluchttheater. Dat verdient een applausje.

Vrijkaarten via Stichting Leergeld
Het is toch heerlijk om in de zomervakantie te genieten van een voorstelling zoals: De Kleine Zeemeermin, Alleen op de wereld, De avonturen van Pinokkio, of de liedjes van Dirk Scheele? Om dat mogelijk te maken voor álle Laarbeekse kinderen, zijn er via Stichting Leergeld, vrijkaarten te bemachtigen. Het Openluchttheater stelt de kaarten beschikbaar en hoopt via Leergeld zo veel mogelijk Laarbeekse kinderen een leuke middag te bezorgen. In de pauze van de voorstelling staat de ranja klaar en begeleiders krijgen ook een gratis kaartje van het theater.

Kaarten regelen
De Stichting Leergeld zorgt ervoor dat de kaarten verdeeld worden en betreffende ouders en kinderen geïnformeerd worden. Kijk voor het volledige kinderprogramma op: www.oltm.nl en voor contactgegevens van Leergeld op: www.leergeldgemert.nl. Laat die zomervakantie maar beginnen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>