Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr. Jaan van Stiphout, Gerrie van Bommel, Ton van Griensven, Tiny van Zutphen en Riek Bekx   | Fotonummer: b1bb02
Vlnr. Jaan van Stiphout, Gerrie van Bommel, Ton van Griensven, Tiny van Zutphen en Riek Bekx (Foto: )
Algemeen

Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel huldigt jubilarissen

Aarle-Rixtel – De jaarlijkse feestdag van Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel was op zondag 1 juli. Dit jaar bracht het koor met veel van haar leden een bezoek aan het Boerenbondsmuseum in Gemert. Een mooie locatie om een middag door te brengen.

Deze dag werden ook de jubilarissen van het koor gehuldigd. De voorzitter van het koor, Marie-Louise Stevens, sprak de jubilarissen toe en feliciteerden hen met hun jubileum.

De jubilarissen dit jaar waren Ton van Griensven, 40 jaar lid, Jaan van Stiphout 25 jaar lid, Riek Bekx, Gerrie van Bommel en Tiny van Zutphen 12,5 jaar lid. Zij kregen allemaal een mooi aandenken aan hun jubileum.

Bij Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel is nog steeds plaats voor nieuwe leden. U bent van harte welkom om eens te komen kijken en luisteren op hun repetitieavond op maandagavond vanaf 20.00 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh in Aarle-Rixtel.

Op dit moment hebben zij zomervakantie. Het koor begint weer op maandag 20 augustus 2018. U bent van harte welkom. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de secretaris van het koor: Sabina Gijsbers-van Zantvliet, telefoon 0492 382170.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>