Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3674d7
Foto:
Algemeen

Zomerstop Beweegtuin Lieshout

Lieshout - Bewegen is voor iedereen belangrijk, dus ook voor de ouderen. En als het even kan in de gezonde buitenlucht. Een beweegtuin bestaat uit afwisselende beweegtoestellen en een beweegvriendelijke inrichting van de buitenruimte rondom een zorgcentrum Franciscushof in Lieshout.

Elke dinsdag en vrijdag bewegen ze van 10.00 tot 11.00 uur. Hier kan je gratis een uurtje komen bewegen, onder begeleiding van Jaccy van den Enden, Sportcoach van Laarbeek en op de achtergrond Fysiotherapeut Paul Faesen, van 'Zorgboog in Balans', staat open voor vragen medische hulp. Op een laagdrempelige manier houd je, je lichaam fit en krijg je tips en tops op eigen niveau van bewegen. Ook worden voor de deelnemers van de beweegtuin, om een aantal weken, een andere activiteit georganiseerd. Vrijdag 22 juni hadden ze met de bewegers van dinsdag en vrijdag een ochtend 'Kubben' gespeeld (een gezelschapsspel) en daarna hadden ze een High Tea. Het idee was, dat iedereen enkele hapjes zou maken en na het spel daarvan konden genieten met zijn allen. Het was een zeer geslaagde afsluitingsactiviteit voor de zomervakantie.

Op dinsdag 14 en vrijdag 17 augustus gaan ze weer van start. Iedereen is van harte welkom op dinsdag en/of vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Kom kijken en doe gezellig mee. Voor vragen kunt u terecht bij jvdenden@vierbinden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>