Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 24fc93
Foto:
Evenementen

Concertmiddag in de Muziektuin

Beek en Donk - De Stichting MuziektuinPodium verzorgt zondag 8 juli weer een concertmiddag met veel afwisseling in de Muziektuin van Beek en Donk.

Het concert wordt om 13.00 uur geopend door de Senioren Harmonie Helmond, een bijzonder harmonieorkest met een heel uitgebreid repertoire van zowel klassieke als populaire muziek. Om 14.00 uur volgt een optreden van Muzikale uit Aarle-Rixtel, een orkest dat zowel licht klassieke muziek speelt als marsen en polka's, bekende melodieën uit musicals en swingende muziek met dixieland en bigband uitstraling. Om 15.00 uur vervolgt BSA (Basgitaar, Slagwerk, Accordeons) het programma met gezellige dansbare muziek, zoals polka, tango, foxtrot en evergreens. Om 16.00 uur start als afsluiting van het programma een optreden van de americana/pop band Manna Lee uit Uden. Op het kruispunt van folk, pop en americana bestaan voor Manna Lee geen stoplichten. Met nummers van onder meer Little Feet, Bob Dylan, Cindy Lauper, Norah Jones en ook wat eigen werk, leidt deze band het muzikale verkeer op hun eigen wijze in alle richtingen. Gitaar, bas, percussie en veel harmonieuze zang; verrassend en toch herkenbaar.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op www.muziektuinpodium.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>