Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 300acd
Foto: Johan Maas
Evenementen

Schaterlachen tijdens Zomerton in Openluchttheater

Mariahout – Traditiegetrouw wordt de zomervakantie ingeluid met tonpraters in het Openluchttheater Mariahout. Presentator Berry Knapen stond samen met Marlon Kicken, Boy Jansen en Erpels uit 't Zekske op de 'planken' van het Openluchttheater op vrijdag 6 juli.

Lachen gegarandeerd
De muzikale broers Enzio en Dion van Erp bouwen bij aanvang al meteen een feestje. De Laarbeekse heren, uit Beek en Donk en Mariahout, zijn al jaren één van de smaakmakers op de Mariahoutse kletsavonden en weten met een compilatie van hun programma de stemming er meteen in te krijgen. Terwijl ze hun teksten aan elkaar vertellen en zingen krijgen ze de handjes op elkaar en met tekstbordjes laten ze het publiek participeren. Daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Het blijft een Laarbeeks feestje, want swingend vanuit het publiek komt Marlon Kicken de boel op stelten zetten. Razendsnel switchend tussen Nederlands, Antilliaans accent en plat Aarles heeft hij met zijn levensverhaal alle lachers op zijn hand. Zijn donkere huidskleur is een bron van veel zelfspot en hij speelt meteen in op de actualiteit. "Ik ga hetzelfde doen als hier de Chinees", lacht Marlon, doelend op de wietplantage in het voormalige wokrestaurant. "Helaas werd ik ook gepakt en kreeg een …w…w.. taakstraf." Het woord 'werk' krijgt hij niet over zijn lippen. "Op een festival verwarren ze me met Kenny B. of ze vragen om wiet. Maar voor wiet moet je bij de Chinees zijn."

Lees meer in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 12 juli.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>