Afbeelding

Open deuren bij Cendra

Algemeen Jongeren

Aarle-Rixtel – Net als voorgaande jaren heeft Cendra, op woensdag 4 juli, haar deuren opengesteld om samen met belangstellenden feest te vieren ter afsluiting van een geweldig schooljaar. Gratis konden de gasten genieten van een hapje en een drankje.

Omwonenden en ouders konden vrijblijvend hun vragen kwijt waarop de vrijwilligers met vol enthousiasme hun ervaringen deelden. Velen namen ook van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in het gebouw zelf en waren verwonderd hoe netjes en proper het binnen was. Verder was er ook belangstelling van buitenaf over de manier waarop Cendra jongerenwerk verricht. Goed was het om te zien hoe omwonenden en vrijwilligers later op de avond met de zogenaamde 'hangjongeren' gebroederlijk naast elkaar buiten onder het afdak genoten van de barbecue en met elkaar het gesprek aangingen. Met trots werden er veel leuke momenten uitgewisseld over de woensdagmiddagen en de gezelligheid in de omgang van de jeugdige bezoekers.

Cendra bedankt de ouders, opvoeders en leraren voor het in hen gestelde vertrouwen. Op 22 augustus gaan de deuren weer open en is elk kind weer welkom om gezellig binnen te lopen.