Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 28ffd9
Foto:
Evenementen

Fietsen kopen en verkopen op fietsenbeurs St Caecilia

Lieshout – Het speelplein van Kindcentrum De Sprankel wordt zaterdag 11 augustus weer gevuld met tweedehands fietsen. Harmonie St Caecilia houdt dan haar jaarlijkse fietsenbeurs voor kopers en verkopers.

De verkoop vindt plaats tussen 10.30 tot 14.00 uur. Zoek je een goede tweedehands fiets? Of wil je er een kwijt? Dan is de fietsenbeurs de ideale plek. Vorig jaar wist de muziekvereniging zo'n 200 fietsen te verzamelen. Van kinderfietsen, tot een degelijke fiets voor de middelbare school of een kroegfiets. Daarnaast zijn er ook accessoires te koop.

Hoe werkt het? Verkopers kunnen van 9.00 tot 10.30 uur de fiets inleveren bij het speelterrein aan de Grotenhof. De verkoper bepaald samen met een harmonielid wat de fiets moet opleveren. De harmonieleden proberen de fiets later te verkopen. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden. Natuurlijk mag een fiets ook geschonken worden.

Door een fiets te kopen of verkopen op de fietsenbeurs ondersteunt u de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging. Vijftien procent van de opbrengst gaat namelijk naar St Caecilia, de overige vijfentachtig procent is voor de verkoper.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

HSV Het Geduld viert einde van het seizoen
18/10
Seniorenraad Laarbeek trekt aan de bel: "Meer aandacht en middelen voor groeiende groep kwetsbare ouderen"
18/10
Concertreis Beek en Donks Gemengd Koor naar Brugge
18/10
Dorpsraad Lieshout in gesprek met gemeente over verkeersveiligheid
18/10
Stortvloed aan reacties op voorgenomen maatregel: Grijze container mag in 2019 nog één keer per maand aan de weg
18/10
FOTO'S Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Mari van de Rijt
18/10
Bijzondere tentoonstelling Heemkundekring Lieshout
18/10
Kienen bij Kansplus
17/10
Spannende eindstrijd bij HSV 't Sluisje
17/10
Goede opbrengst Laarbeek voor Taxus Taxi
17/10
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten