Logo mooilaarbeek.nl
Theater Koekepeer- Broer en Zus  | Fotonummer: 56f6df
Theater Koekepeer- Broer en Zus (Foto: )
Evenementen

Kindervoorstellingen in het Openluchttheater

Mariahout - Terug van vakantie maar het gevoel nog niet kwijt willen raken? Geniet dan samen met je kinderen van heerlijke kindervoorstellingen. Ook in de maand augustus staan er weer gave acts op het programma!

Broer en zus - Koekepeer
Donderdag 2 augustus om 14.30 uur speelt Theater Koekepeer 'Broer & Zus'. Dit is een vrolijke, interactieve voorstelling over rivaliteit, de lol in het ontdekken van onderlinge verschillen en over familie die je af en toe wel achter het behang wilt plakken! Ook leuk als je enigst kind bent!

Het grote piratenavontuur - I&L Entertainment
Vervolgens gaan alle hens aan dek! Met volle kracht vooruit speelt donderdagmiddag 9 augustus I&L Entertainment een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.

Ten Blakke
Ook voor de senioren is er een gezellige middag georganiseerd: Ten Blakke - georganiseerd door de Laarbeekse KBO's.
Dinsdagmiddag 14 augustus zit Henrie Bouwmans aan tafel met onder andere burgemeester Frank van der Meijden en expert wijkagent Gerrit van Zanten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Seniorenorkest van Laarbeek en de 'Brabantse Jonges' met Henk van Beek en Gerie van Gerwen.

Dirk Scheele
Natuurlijk mogen de bezoekers van Ten Blakke ook mee komen genieten van Dirk Scheele - Zijn leukste liedjes! Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling op donderdag 16 augustus speelt Dirk Scheele er een heleboel. Alle genres komen voorbij, van Rock & Roll en Blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z'n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z'n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Aangepaste mistijden in de Eustachiusparochie
20/8
Eigentijds spelen op Plein De Kuiperij geeft energie
19/8
Dorpsraad Beek en Donk houdt opnieuw een Lagerhuisdebat
18/8
3D-zebrapad Sparta'25 wordt snel hersteld
17/8
FOTO'S Kinderen genieten van Kindervakantieweek Lieshout
17/8
Nationale Orgeldag 2018 in Aarle-Rixtel
17/8
Reünie oud-buurtgenoten Bernadettebuurt Mariahout
16/8
Laarbekenaren verrast door opvallende uitingen in de centra
16/8
Buurtbewoner zorgt voor onrust na diverse incidenten
16/8
Brabantse kampioenschappen ponyruiters RV de Hoefslag
15/8
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten