Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: 3830db
Archieffoto
Evenementen

Buurtvereniging SMW houdt garagesale

Lieshout - In de straten Sluiter en Wolwever in Lieshout organiseerde het bestuur van buurtvereniging SMW in samenwerking met bewoners al jaren een vlooienmarkt. Een vlooienmarkt waar de mensen naar uitkeken en die ook goed was voor de kas van de vereniging.

Maar door een bestuurlijke wisseling van de wacht werd besloten geen vlooienmarkt en oudere activiteiten meer te organiseren. Iedereen weet; als je evenementen laat vallen, komen ze niet meer terug.

Voor de oudere is er behoefte om samen een praatje te maken, kopje koffie te drinken, een fietstocht te maken of een balletje te gooien op de verlegde jeu-de-boulesbaan, die door de gemeente speelklaar gemaakt wordt.

Nu hebben enkele bewoners het plan opgepakt om een garagesale te houden op zondag 19 augustus van 10.00 tot 14.00 uur. Er zijn dan allerlei spullen te koop, van gereedschap tot huishoudelijk, etc. De toegang is gratis. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor €5,00. Info is verkrijgbaar via tel. 06-51256440.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>