Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Seniorenmiddag in het Openluchttheater

Algemeen Evenementen

Mariahout – In het Openluchttheater vindt op dinsdag 14 augustus vanaf 13.30 uur een speciale 'seniorenmiddag' plaatsvinden. Deze middag met de titel 'Ten Blakke' wordt geopend door het Seniorenorkest van Laarbeek en daarna ontvangen de 'Brabantse jonges', Henk van Beek en Henrie Bouwmans, gasten ontvangen uit Laarbeek.

Op het podium van het theater staat een grote 'Brabantse' tafel waar Laarbeeks burgemeester van der Meijden en de netwerkinspecteur van politie dhr. van Zanten te gast zijn. Het belooft een interessant gesprek te worden waar items als politiek, veiligheid maar ook andere zaken belicht worden. . De gesprekken die gevoerd worden, worden afgewisseld met optredens van de Brabantse jongens

Deze middag wordt georganiseerd door de KBO's van Laarbeek en er wordt een entree gevraagd van €5,00 per persoon. Deze kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via de KBO inloop in Mariahout en de inloop in Lieshout. Alleen voor deze kaartjes in de voorverkoop geldt dat de entree inclusief een consumptie is en dat ze ook geldig zijn bij het slecht weer programma in het Buurthuis.