Logo mooilaarbeek.nl

Taalmaatjesproject Laarbeek zoekt taalmaatjes

Laarbeek - Het taalmaatjesproject Laarbeek is op zoek naar vrijwillige taalmaatjes. Als taalmaatje help je anderstaligen met het (beter) leren van de Nederlandse taal. Dit is vaak bij iemand thuis en de frequentie, dagen en tijden zijn (in overleg) zelf in te vullen. Hieronder een aantal voorbeelden van openstaande vragen:

Een Afrikaanse vrouw (49) die in Lieshout woont wil graag een taalmaatje om te oefenen met Nederlands spreken. Zij spreekt goed Engels.

Voor een Syrische vrouw (73) die pas kort in Nederland is zoeken ze een vrouw die haar basis Nederlands wil leren. Mevrouw woont met haar zoon in Lieshout en spreekt alleen Arabisch.

Een jonge man uit Eritrea (28) is bezig met het inburgeringstraject en wil graag ondersteuning bij zijn huiswerk en het spreken van de Nederlandse taal. Hij spreekt al een beetje Nederlands en woont in Beek en Donk.

Voor een alleenstaande jonge moeder (27) uit Eritrea wordt een vrouwelijk maatje gezocht die met haar de Nederlandse taal kan oefenen. Mevrouw spreekt al een beetje Nederlands en woont in Beek en Donk.

Een Afghaans echtpaar dat bezig is met het inburgeringstraject wil graag ondersteuning bij het huiswerk en het oefenen van de Nederlandse taal. Zij hebben vier kinderen en wonen in Beek en Donk.

Een jonge vrouw (27) uit Polen wil graag ondersteuning bij Nederlands schrijven, spreken en lezen. Het liefste in de avonduren. Mevrouw spreekt Engels en woont in Aarle–Rixtel met haar dochtertje van 1 jaar.

Voor een Portugese vrouw (35) die al vrij goed Nederlands spreekt zoeken ze iemand om samen te oefenen met spreken en schrijven, vooral gericht op zinsopbouw en grammatica. Mevrouw woont samen met haar kinderen in Beek en Donk.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over het taalmaatjesproject? Neem dan contact op met Nicky van de Ven via 06-55370099 of nvdven@vierbinden.nl .

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Budoclub Beek en Donk bij judotoernooi
11/12
Van der Meyden verschieting bij De Eendracht
11/12
Oliebollenkeeztoernooi bij De Tapperij
11/12
JC Mariahout op bezoek in Mierlo
11/12
Sparta'25 blijft winnen en maakt jacht op koppositie
11/12
Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Mieke Kluijtmans-Poulisse en André Verbruggen
11/12
Zesde team ATTC'77 grijpt naast titel
11/12
Jongensselectie T.V. De Ringen in het nieuw
11/12
ELI stelt teleur tegen SJVV
10/12
Wisselende resultaten vaandelteam Badminton Club Lieshout
10/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten