Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Marianne de jong, Sylvia van Gisteren en Paul Benneheij   | Fotonummer: c4b201
Vlnr: Marianne de jong, Sylvia van Gisteren en Paul Benneheij (Foto: Marleen Verboven)
Algemeen

Cheque Jan Linders voor IVN Laarbeek

Beek en Donk - Glunderend namen Marianne de Jong en Sylvia van Gisteren de cheque van Paul Benneheij (manager Jan Linders Beek en Donk) vrijdag 20 juli in ontvangst. Diverse acties hebben het eerste half jaar van 2018 al €982,00 opgeleverd voor IVN Laarbeek.

In het tweede half jaar gaat de actie gewoon door, statiegeldbonnen blijven ingezameld worden. Bij de inleverautomaat staat een speciale zuil daar voor. Op zaterdag 25 augustus is er een leuke activiteit voor kinderen, ze kunnen dan potjes versieren en vullen met hooi. Deze kunnen dan in de tuin opgehangen worden en bieden dan een schuilplaats aan allerlei insecten. Tevens staat er weer het rad van fortuin waar leuke prijsjes mee te winnen zijn, kinderen altijd prijs! De opbrengst van al deze acties is bedoeld voor de verbouwing van het clubgebouw van IVN Laarbeek, De Bimd. Het dak is al vernieuwd, nu nog de muren vervangen en isoleren. IVN Laarbeek is dankbaar dat Jan Linders Beek en Donk hen deze kans biedt om geld te genereren voor de verbouwing.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>