Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: a1d09f
Foto:
Algemeen

Trimbaan in Mariahout weer hersteld

Mariahout - Wat moeten ze in Mariahout zonder al die goede, deskundige vrijwilligers? Een paar weken geleden is de recreatiehoek bij de trimbaan vernield m.b.v. een auto die de attributen kapot geramd heeft. Er kon niet meer gepicknickt en geschommeld worden. En erger nog… de teleurstelling die de Zorg om het Drop-werkgroep 'Trimbaan' wederom te verwerken kreeg.

Desalniettemin is de werkgroep snel in actie gekomen en kan er deze zomer alsnog gebruik gemaakt worden van deze mooie accommodatie welke heerlijk in de bossen ligt en dus de nodige schaduw biedt. Graag wil het bestuur van Zorg om het Dorp de timmerlieden en andere deskundigen bedanken voor hun inzet. Deze keer waren dat Jo van Eijndhoven, Leo Biemans, Ton Leenders en Henk Schepers. Ook dank aan Leida Leenders die op de achtergrond de coördinatie verzorgt en de contacten met diverse instanties onderhoudt. Het wordt op prijs gesteld!

Het bestuur van Zorg om het Dorp wenst iedereen een fijne zomer toe. Een bezoek aan de trimbaan of op maandag aan het Buurthuis dat dan geopend is en waar diverse activiteiten zijn, is van harte aanbevolen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Try-Out concert en concours voor slagwerkers St Caecilia
6/12
Persverklaring burgemeester omtrent overvallen
6/12
Kees van de Nostrum algeheel kampioen BV 't Klumpke/Café de Koekoek
6/12
"Beetje gezonde alertheid en ogen en oren open"
6/12
Malaika Kids krijgen veel donaties
6/12
Vijf auto's betrokken bij ongeval op Broekdalerbaan in Beek en Donk
6/12
Kienen met de Raopers
6/12
FOTO'S + VIDEO Opnieuw overval op tankstation Esso in Beek en Donk 112
5/12
Weer kampioensfeest bij ATTC'77
5/12
Uittocht Sinterklaas in Aarle-Rixtel
5/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten