Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: a1d09f
Foto:
Algemeen

Trimbaan in Mariahout weer hersteld

Mariahout - Wat moeten ze in Mariahout zonder al die goede, deskundige vrijwilligers? Een paar weken geleden is de recreatiehoek bij de trimbaan vernield m.b.v. een auto die de attributen kapot geramd heeft. Er kon niet meer gepicknickt en geschommeld worden. En erger nog… de teleurstelling die de Zorg om het Drop-werkgroep 'Trimbaan' wederom te verwerken kreeg.

Desalniettemin is de werkgroep snel in actie gekomen en kan er deze zomer alsnog gebruik gemaakt worden van deze mooie accommodatie welke heerlijk in de bossen ligt en dus de nodige schaduw biedt. Graag wil het bestuur van Zorg om het Dorp de timmerlieden en andere deskundigen bedanken voor hun inzet. Deze keer waren dat Jo van Eijndhoven, Leo Biemans, Ton Leenders en Henk Schepers. Ook dank aan Leida Leenders die op de achtergrond de coördinatie verzorgt en de contacten met diverse instanties onderhoudt. Het wordt op prijs gesteld!

Het bestuur van Zorg om het Dorp wenst iedereen een fijne zomer toe. Een bezoek aan de trimbaan of op maandag aan het Buurthuis dat dan geopend is en waar diverse activiteiten zijn, is van harte aanbevolen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Aangepaste mistijden in de Eustachiusparochie
20/8
Eigentijds spelen op Plein De Kuiperij geeft energie
19/8
Dorpsraad Beek en Donk houdt opnieuw een Lagerhuisdebat
18/8
3D-zebrapad Sparta'25 wordt snel hersteld
17/8
FOTO'S Kinderen genieten van Kindervakantieweek Lieshout
17/8
Nationale Orgeldag 2018 in Aarle-Rixtel
17/8
Reünie oud-buurtgenoten Bernadettebuurt Mariahout
16/8
Laarbekenaren verrast door opvallende uitingen in de centra
16/8
Buurtbewoner zorgt voor onrust na diverse incidenten
16/8
Brabantse kampioenschappen ponyruiters RV de Hoefslag
15/8
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten